Geslaagde tweede nascholing.

Vrijdag 24 april hebben we als Sama Advanced Courses onze tweede nascholing gehad. Het thema voeding stond garant voor veel discussie en ook verrassende inzichten. Het was een geslaagde dag. De sfeer was prima, de natuurlijke omgeving heel prettig en een lekkere paleo lunch droegen daar zeker aan bij. Ook de beoordeling via de evaluatie was heel goed. Van de 29 deelnemers hebben er 27 het evaluatieformulier ingeleverd en de gemiddelde score was een 8,3.

Meest gehoorde opmerking was dat het teveel stof was voor één dag en de suggesties waren dan ook om er een tweedaags nascholing van te maken. Een enkeling vond dat het wat minder kon. Ook  hadden sommige meer concrete adviezen verwacht. Deze hebben we bewust niet gegeven omdat we denken dat de osteopaat juist heel goed algemene adviezen kan meegeven, die al heel veel effect kunnen hebben, maar dat als het wat ingewikkelder wordt er samenwerking gezocht moet worden met een specialist.

Uiteraard nemen we de opmerkingen mee naar de volgende nascholingen. Op dit moment zijn er weer nieuwe nascholingen gepland. Voor meer informatie klik hier.

Publicatie: 4 mei 2015