21 en 22 september: BodyMap bij SAMA advanced courses

Onze maatschappij is de laatste 20 jaar sterk veranderd. We kennen op heel veel gebieden een fantastische vooruitgang. Het leven wordt ons steeds gemakkelijker gemaakt. Maar dit heeft spijtig genoeg ook een keerzijde. Onze kinderen groeien nu op in een andere speelcultuur waar spelen en bewegen wordt belemmerd door de aanwezigheid van televisie en computer.
Schrijven, lezen, kunnen stilzitten enz. vraagt een goede rijping van het zenuwstelsel. Kinderen moeten in de echte wereld heel wat bewegingservaringen opdoen om hun zenuwstelsel goed te kunnen ontwikkelen. Want dit gebeurt helaas niet vanzelf.
Het is een noodzaak dat je een zeer stimulerende omgeving kan creëren waarin kinderen kunnen ontwikkelen. De kennis om de juiste prikkels op de juiste moment aan te bieden is belangrijk in het groei- en ontwikkelingsproces van een kind zeker in de leeftijd 0 – 8 jaar.

Bodymap opleidingsdag 1( 21 sept) is een leuke interactieve en wetenschappelijk onderbouwde opleiding. Je krijgt als deelnemer concrete kennis & tools om de ontwikkeling van elk kind optimaal te begeleiden en te stimuleren. Bodymap legt dit boeiende ontwikkelingsproces uit aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden en direct toepasbare tips.
Wil je verder gaan in kennis en zelf bodymap- training kunnen geven, dan is dag 2 (22 sept) de vervolgopleidingsdag. Je krijgt een erkende licentie als bodymap-trainer.

Deze dag is toegankelijk voor iedereen die met kinderen van 0 – 8 jaar werkt in kinderdagverblijf, school, fysiotherapiepraktijk, osteopathiepraktijk.

Inschrijven nu via de website.

 

Publicatie: 20 september 2016